Våre behandlinger

Massasje som gjør underverker for kropp og sinn

Ikon av hodemassasje

Tradisjonell thaimassasje

Massasjen utføres uten olje. Massøren bruker både hender, føtter og albuer som verktøy under behandlingen. Massasjen bidrar til å løse opp i knuter og ømme muskler, anspenthet og stress.

Ikon av massasjeprodukter

Thai oljemassasje

En velegnet massasje for personer med muskelsmerter. En blanding av tradisjonell thaimassasje og oljemassasje. Går i dybden på problemområder. Massøren bruker organisk kokosnøtt- og lavendelolje.

Ikon av lotusblomst og håndklær

Aromamassasje

En rolig og avslappende massasje hvor vi benytter kokosnøtt- og lavendelolje. En perfekt måte å redusere stress og roe ned i en ellers så hektisk hverdag.

Ikon av ryggmassasje

Rygg-, nakke- og skuldermassasje

Behandling som fokuserer på rygg, nakke og skuldre. Velegnet for personer med plager fra kontorarbeid eller annen fysisk belastning. Kan også hjelpe mot hodepine og migrene.

Ikon av ryggmassasje

Sportsmassasje

En effektiv form for klassisk massasje hvor man går litt dypere inn i vevet. Brukes ofte av idrettsutøvere før, under og etter konkurranser for å forberede og rehabilitere muskulatur.

Ikon av fotmassasje

Fotmassasje

Denne behandlingen løser opp stive og verkende føtter. Lindrer smerter i føttene forårsaket av at man går, står eller sitter lenge. Behandlingen avsluttes med ca. 15 minutter med rygg-, nakke- og skuldermassasje.

Ikon av bord med håndklær

Parmassasje / Duomassasje

Gjør noe hyggelig sammen med en som betyr noe ekstra for deg. Ta med deg din kjære eller venninne på en times behandling hvor dere kan sammen nyte en avslappende massasje.

Ikon av ryggmassasje

Barnemassasje

En skånsom og avslappende massasje spesielt tilpasset barn i alle aldre. Vi har et stort behandlingsrom som er tilrettelagt for at foresatte kan vente i behagelige omgivelser sammen med barnet under behandlingen.